Ρευστότητα

HELLASTAT Α.Ε. Ετήσια Επισκόπηση Οικονομικών Αποτελεσμάτων των Ελληνικών Επιχειρήσεων, 2011-2002

Με την ολοκλήρωση της δημοσίευσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για τη χρήση του 2011, η Hellastat Α.Ε. σε ανάλυσή της ποσοτικοποιεί τις συνέπειες της βαθιάς ύφεσης στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Σύμφωνα με τον κ. Πάνο Μιχαλόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellastat Α.Ε., μέσα από την επεξεργασία των ισολογισμών 52.000 επιχειρήσεων για τη δεκαετία 2011-2002 προκύπτει ότι οι βασικοί δείκτες διαχείρισης του κεφαλαίου κίνησης, το διάστημα είσπραξης απαιτήσεων και εξόφλησης προμηθευτών, σταθεροποιούνται το 2011 στις 150 και 178 ημέρες αντίστοιχα.

 

Γραμμή ενημέρωσης για το ν/σ για τη ρευστότητα

Tίθεται σε λειτουργία από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 9 το πρωί, τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης του κοινού για όλα τα θέματα που άπτονται της εφαρμογής του νόμου για τη ρύθμιση των επαγγελματικών και επιχειρηματικών οφειλών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν στον αριθμό 8011197167 από τις 9 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ. για πλήρη ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή του .

Διαβάστε σχετικά άρθρα.

 

 

ΕΚΤ: Αρνητικό αντίκτυπο στη ρευστότητα της αγοράς θα έχει το σ/ν για τη ρευστότητα

Αρνητικό αντίκτυπο στη ρευστότητα της αγοράς θα έχουν τα μέτρα που προτείνονται με το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση οφειλών των επιχειρήσεων, εκτιμά η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα στη γνωμοδότηση που απέστειλε πριν από λίγο στο υπουργείο Οικονομίας.

Σοβαρή έλλειψη ρευστότητας των επιχειρήσεων

 Ακάλυπτες Επιταγές

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου
Designed and developed by: Infowonders