Διαφημιστείτε στο CreditCollection.gr

Ο ιστοχώρος CreditCollection.gr έχει ως πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στους οφειλέτες. Για το σκοπό αυτό αποτελεί το καταλληλότερο κανάλι «εκπαίδευσης» και παροχής των κατάλληλων συμβουλών και εναλλακτικών επιλογών προς όλους τους αναγνώστες που αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα στη διευθέτηση των οικονομικών τους υποχρεώσεων. Σημειώνεται ότι ένας σημαντικός αριθμός οφειλετών συμβουλεύεται καθημερινά τον ιστοχώρο, είτε μέσω των σελίδων ή με απ΄ευθείας επικοινωνία για τη λήψη συμβουλών.
 
Η δεύτερη περιοχή που καλύπτεται από τον ιστοχώρο CreditCollection.gr είναι αυτή των επαγγελματιών που έχουν αντικείμενο την ενημέρωση των οφειλετών για τις οφειλές τους. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν να επιτελέσουν ένα δύσκολο έργο, στόχος μας είναι η κατάρτισή τους ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους μέσα στο πλαίσιο της νομοθεσίας και του σεβασμού της προσωπικότητας των οφειλετών. Για το σκοπό αυτό παρέχεται μέσω του ιστοτόπου δυνατότητα εισαγωγής είτε προσφοράς ή ζήτησης θέσεων εργασίας για το συγκεκριμένο χώρο.
 
Οι αναγνώστες των σελίδων περιλαμβάνουν στελέχη από τα τμήματα καθυστερήσεων όλων των Τραπεζών καθώς και Εταιρειών Ενημέρωσης Οφειλετών για Ληξιπρόθεσμες Οφειλές (Εισπρακτικές Εταιρείες), Δικηγορικών Εταιρειών και συναφών τμημάτων από άλλους κλάδους. Ένα σημαντικός αριθμός άνω των 200 είναι συνδρομητές του Εβδομαδιαίου Ενημερωτικού Τεύχους (Newsletter) το οποίο και αποτελεί ιδανικό μέσο για την άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου.
 

Designed and developed by: Infowonders